Za biskvit:
- 1
Bjelanjke istucite u snijeg i postepeno dodajte šećer i vanilin šećer uz miješanje.
- 2
Prašak za pecivo pomiješajte s brašnom te dodajte bjelanjcima, a zatim lagano umiješajte kokosovo brašno.
- 3
Smjesu ulijte u kalup za torte promjera 26 cm koji ste obložili papirom za pečenje. Pecite u pećnici zagrijanoj na 170 °C oko 15-20 minuta dok površina ne postane lagano žuta.
- 4
Biskvit ohladite i stavite na tanjur tako da gornju stranu okrenete prema dolje.Možete ga navlažiti sa malo mlijeka.
Za kremu:
- 1
Žumanjke izmiješajte s pudingom i 200 ml mlijeka.
- 2
Preostalo mlijeko stavite kuhati i kad zavrije umiješajte pripremljenu smjesu. Kuhajte uz miješanje dok se ne počne zgušnjavati, a zatim maknite s vatre i ohladite.
- 3
Maslac i šećer izmiješajte električnom miješalicom i umiješajte u hladnu kremu.
- 4
Slatko vrhnje istucite u šlag i umiješajte u kremu.
- 5
Na biskvit stavite pola kreme, zatim posložite kekse koje ste umočili u smjesu mlijeka i maraskina. Prekrijte ostatkom kreme. Tortu pospite kokosovim brašnom.