ponedjeljak, 22. lipnja 2015.



Sastojci



Priprema

  1. 1
    Dobro umutiti jaja, vanil šećer i šećer
  2. 2
    U umućeno postepeno dodavati jogurt, ulje, mlijeko
  3. 3
    Zatim dodajemo griz, brašno sa pecilnim praškom i mak
  4. 4
    Kada je sve dobro sjedinjeno ručno umiješamo naribane jabuke i kakao namaz ili nutelu
  5. 5
    Dobivenu masu stavljamo u pek papirom obloženu tepsiju
  6. 6
    Ravnomjerno je rasporedimo
  7. 7
    Pečemo u prethodno zagrijanoj pećnici na 180°C oko 25 minuta (ovisno o pećnici)
  8. 8
    Vodu i šećer kuhamo oko 20 minuta
  9. 9
    U prokuhan preljev dodamo rum i zalijemo kolač dok je vruč
  10.   Pustimo da se dobro ohladi pa staviti u frižider
  11. 11
    Ukrasiti arancinima
  12. 12
    Servirati dobro ohlađeno
    Dobar tek!!!